hatha_yoga

Yoga

Het woord Yoga betekent verbinding, evenwicht,
oefening en verlichting

Yoga is een oeroude Indiase weg tot zelfkennis. In de yogalessen bij Samtosha zijn elementen van Hatha-yoga en Dru-yoga verwerkt. De yoga is voor veel mensen het rustpunt in een week van drukke bezigheden en verantwoordelijkheden.

Het woord yoga betekent evenwicht, oefening en verlichting. Ha (zon) en Tha (maan) zijn symbolen voor mannelijke en vrouwelijke energie. Dru komt uit een Indiase legende waarin een prinsje (Druvam) op zoek gaat naar onvoorwaardelijke liefde.

Ha (zon) en Tha (maan) zijn symbolen voor mannelijke en vrouwelijke energie. Hatha yoga brengt de tegendelen in onszelf in evenwicht.

Zwangerschapsyoga richt zich op een gezond en natuurlijk verloop van zwangerschap en geboorte door het ontwikkelen van je lichaamsbewustzijn.

Als je net moeder bent geworden, is het belangrijk dat jij goed in je vel zit! Voor jezelf, èn voor je kindje. Daarom deze post-partum yoga cursus van 5 lessen.

Een online morning practice die zich richt op een goeie start van de dag, met aandacht voor beweging, adem en stilte. Om in het hier en nu te komen.

Een zachte, toegankelijke en laagdrempelige yogales voor ouderen en voor iedereen die een zachte manier van bewegen zoekt.