Mama Yoga

“It takes a village to raise a child.”

Als je net moeder bent geworden, is het belangrijk dat jij goed in je vel zit! Voor jezelf, èn voor je kindje. Daarom deze post-partum yoga cursus van 5 lessen.
Je bent onlangs moeder geworden, gefeliciteerd! Er is een periode aangebroken van cocoonen, elkaar leren kennen en herstel van je bevalling. Die eerste tijd kan zalig, liefdevol maar ook best overweldigend zijn. Er komt veel op je af en de rust is soms ver te zoeken. Je gaat volledig op in de verzorging van je kindje en kan daardoor soms het contact met je eigen lichaam een beetje kwijtraken. Het hoort er allemaal bij, maar dat neemt niet weg hoe belangrijk het is dat jij goed in je vel zit. Voor jezelf, èn voor je kindje! Daarbij komt dat je in een hele nieuwe levensfase bent beland, wat ervoor zorgt dat je van alles voelt en leert dat je nog niet kende. Het is dan ook erg fijn om je verwondering en ervaringen te delen met andere moeders en de verbinding te vieren die het moederschap brengt!
In de eerste les maken we kennis met elkaar en de basis van de oefeningen. Op een zachte en verzorgende manier verkennen we ons lichaam zoals die nú is. De 4 lessen daarna breiden we de beoefening uit met oefeningen die inspelen op de behoeften/klachten/vragen die leven in de groep. De cursus is gericht op herstel, kracht en bewustzijn, met extra aandacht voor buik, bekken, schouders en rug, en de lichaamshouding bij voeden, dragen en lopen.
€ 75,- 5 lessen
  • gerichte yoga voor herstel, kracht en bewustzijn na de bevalling
  • extra aandacht voor buik, bekken, schouders en rug
  • je bent welkom vanaf 6 weken na de bevalling

* Ben je al langer geleden bevallen en alweer aan het sporten, dan kan de cursus alsnog veel inzicht en ontspanning geven!

Anna

Mama Yoga

“The 5 week postnatal yoga course with Myrte was a real blessing in this transformational period of life. The yoga practices we engaged in were sensitive and various; from pelvic floor strengthening to energetically cleansing breathing practice. Connecting with Myrte and other new mums was such a grounding and supportive moment to share each week!”

Margriet

Mama Yoga

“Myrte's lessen begeleiden in zowel de fysieke als energetische en mentale transformatie van het moederschap. Ze staat stil bij het fysiologische proces van herstel na de bevalling en brengt je in verbinding met je nieuwe ‘ik’. De ontmoeting met andere moeders geeft ondersteuning en energie.”

Violette

Mama Yoga

“Myrte's lessen heb ik als heel fijn ervaren! Ik vond het superfijn om een moment in de week te hebben om even uit de zorg rol als moeder te mogen stappen om helemaal tot ontspanning te kunnen komen. Ook was het erg fijn om ervaringen uit te wisselen met andere mama’s!"

Yoni

Mama Yoga

"De Mama Yoga was iedere les een mini vakantie. Ik kreeg ruimte voor mezelf, even zonder baby, maar toch 24/7 moeder. Ik vond het leerzaam, gezellig en enorm ontspannend!"

Zaterdag
Mama Yoga
12.00
13.15
Myrte van Zutphen

Zaterdag

Zaterdag
Mama Yoga
12.00
13.15
Myrte van Zutphen

Zaterdag

Geenlessen beschikbaar!