Mama Yoga

Je bent onlangs moeder geworden, gefeliciteerd!

Er is een periode aangebroken van verbinding met je kindje en herstel van je bevalling. Die eerste tijd kan best overweldigend zijn. Er komt veel op je af en de rust is vaak ver te zoeken. Je gaat volledig op in de verzorging van je kindje en raakt daardoor soms het contact met je eigen lichaam kwijt. Het hoort er allemaal bij maar dat neemt niet weg hoe belangrijk het is dat jij goed in je vel zit! Voor jezelf, èn voor je kindje.

Daarom deze post-partum yoga cursus van 5 lessen.

De lessen zijn gericht op herstel, kracht en bewustzijn, met extra aandacht voor bekken en buik, schouders en rug en je lichaamshouding bij dragen, lopen en voeden. Bij het voorbereiden van de lessen wordt uitgegaan van de vragen en behoeftes van de deelnemers. Een cursus op maat dus! Bovendien is de “nazorg” en het contact met andere moeders vaak erg welkom, zeker na of tijdens de intensieve periode van cocoonen met je kindje. 

Je bent welkom vanaf 6 weken na je bevalling. Ben je al wat langer geleden bevallen dan kan de cursus alsnog veel inzicht geven in je lichaam, zoals die nu op dit moment is.

Reviews:

“Ik was er erg blij mee! Begrijp nu beter waarom ik bepaalde oefeningen wel of juist niet kan doen.”

“Fijne cursus, met aangepaste oefeningen naar behoeftes. Ook leuk om met andere mama’s te kunnen verbinden.”

Docent: Myrte van Zutphen

Let op! De Mama Yoga cursus geeft Myrte op de Oostzeedijk 108, bij Yama yoga & mindfulness.